lørdag den 26. marts 2016

Billige Rejser

Billige Rejser


Kender du det der, med at være på SU eller bare ikke tjene særlig meget og har ikke en særlig stor opsparing, men gerne vil ud og rejse? Så se med i denne guide til, hvor du finder billige rejser, som overholder hvad de lover.

Der er rigtig mange forskellige hjemmesider med rejser og rigtig mange rejsebureauer, hvor man ikke ved hvad der er af fordele og ulemper. Jeg har altid de samme hjemmesider jeg bruger da jeg ved hvad de lover, så der ikke kommer alt muligt ekstra oveni. 
Nogle af de hjemmesider jeg finder rejser på er:

Afbudsrejser.dk er rigtig god til hvis du kun er dig og/eller en mere. Denne hjemmeside viser afbudsrejser som er vildt billige og du kan næsten altid rejse når du vil. Men prisen bliver lavere jo længere tid du venter, men man kan være rigtig heldig at du får en rejse med 80% rabat.
Hjemmesiden er meget nem at bruge, da du bare bruger søgefunktionen ovre i venstre side til at hjælpe med sin søgning, herefter kan du se hvilke nogle rejser du har at vælge imellem og rejserne kan være fra forskellige rejsebureauer, derfor er det en god idé lige at tjekke fordele og ulemper.

Afbudsrejser24.dk er en god hjemmeside til at finde billige rejser. Det er en hjemmeside som laver en oversigt over de billigste afbudsrejser som er fra de forskellige rejsebureauer. Hjemmesiden lavet er nemt og overskueligt overblik over hvad du får med på din rejse, da du også har flere muligheder i din søgning. Hjemmesiden er god, da man i sin søgning kan bestemme en masse ting, som afgang fra fly-hotel og omvendt eller mad på flyveren osv. Hjemmesiden er nem, da den har en oversigt med forskellige rejser og pakkerejser også viser den også hoteller i de forskellige byer, som man kan læse om.
Du kan også tilmelde dig en prisovervågning og hvis dit ønske så kommer på tilbud, så får du en mail om det.

Sunweb.dk er også en god hjemmeside til at finde billige rejser. Her skal du bruge søgefunktionen øverst til at vælge hvad du vil. Deres rejser specialisere sig i All Inklusive rejser og er god til et par, som skal ud og rejse. Denne hjemmeside har kun 4 destinationer som er Tyrkiet, Grækenland, Spanien og Bulgarien og derfor skal man kun bruge hjemmesiden hvis man ønsker rejse til disse steder. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar