lørdag den 5. marts 2016

Hvad gør du når forkølelsen rammer?

Hvad gør du når forkølelsen rammer?

Det er rigtig træls at være forkølet og det er noget vi alle har prøvet.
Det der med at hovedet gør ondt, næsen løber og halsen brænder, det er bestemt ikke rart, derfor vil jeg give dig gode råd til hvordan du slippe af med det.
Der findes ikke en kur mod forkølelse, men der finder måder man kan gøre så det ikke bliver værre men bedre, disse 4 råd kan være med til at hjælpe dig.

1.       Drik godt med væske  
a.       Du skal drikke en masse væske når du er forkølet, fordi du sveder og derved mister kroppen væske, her er det bedst at du drikker noget varmt eller stærkt som er med til at hjælp på forkølelse en god drink kunne være denne:
Du skal bruge:
-          3 citroner
-          1 stykke ingefær som du river
-          Kogende vand
-          Honning
-          En kop

Det du skal gøre:
Find det hele frem og riv ingefæren, her venter du på det kogende vand og når det er færdigt hælder du det i en kop og presser citronerne ned i det kogende vand og kom ingefæren ned i med, her smager du til med honning så den ikke bliver så stærk og efter et par dage vil din forkølelse være ovre.

2.       Sørg for at næsen og munden er frie
a.       Det vil sige at du skal bruge næsespray hvis din næse er stoppet og du skal spise suppe eller varme ting for at hjælpe halsen, her ville det være godt at tage et tørklæde på som er med til at holde halsen varm.

3.       Sørg for at få frisk luft
a.        Du skal ikke gemme dig under dynen også selvom det er dejligt varm, det er faktisk godt for kroppen at komme ud i den fri luft og gå en tur, men samtidig er det også godt at ligge under dynen derhjemme, så sørg for at gøre begge dele.

4.       Brug blødt papir

a.        Der er ikke noget mere træls end at tørre næse i sandpapir, derfor er det en god idé at købe noget ekstra blødt papir til næsen så den ikke bliver rød og øm. Du skal være god ved dig selv også ekstra god når du er syg.  

Ingen kommentarer:

Send en kommentar