søndag den 6. marts 2016

Hvad kan en tandbørste hjælpe med?

Hvad kan en tandbørste hjælpe med?

Der er rigtig mange ting en tandbørste kan hjælpe med udover at børste dine tænder. Tandbørsten er faktisk en fantastisk ting, da den er så lille at den kan komme rundt i alle hjørner.
Her kommer nogle af de ting du kan bruge den til:
·         Stikkontakter
o   Der kan være rigtig meget snavs på en stikkontakt og det er ikke nemt at gøre rent, her kan du bare tage en tør tandbørste og køre hen over HUSK tandbørsten må ikke være våd!
·         Døre og karme
o   Man kan hurtig lige køre tandbørsten hen over karmen på døren, her er edderkopper gode til at gemme deres spindelvæv og derfor kan tandbørsten fjerne det.
·         Tastatur
o   Hvis du spiser ved din bærbar, så kommer der krummer ned i tasteturet og det er svært at få op igen, her kan tandbørsten hjælpe dig med at få madrester op.
·         Fugerne på badeværelset
o   Tandbørsten er fantastisk til at hjælpe med at vaske fugerne på fliserne, den passer lige i størrelsen og har den hårdhed der skal til for at fjerne snavsen.
·         Toilettet
o   Har du problemer med at nå de mindste steder på eller i toilettet, så brug tandbørsten.


Husk altid på at du ikke behøver at skynde dig ud at købe en masse nye tandbørster, fordi du kan bare bruge din gamle, her skal du bare vaske den i opvaskeren eller hælde kogende vand over, så er den ren som ny. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar