fredag den 18. marts 2016

Julekyssekager

Julekyssekager  

Du skal bruge:
-          2 æggehveder
-          120 g. sukker
-          ½ spsk. Engelsk lakrids
-          2 SPSK Jordbærkrymmel

Fremgangsmåde:
1.       Pisk æggene og sukker sammen, til det bliver tykt
2.       Fordel massen i to portioner
3.       Bland engelsk lakrids i den ene portion og jordbærkrymmel i den anden
4.       Tag en sprøjtepose og kom den ene portion i og lav dem forsigtig på en bradepande med bagepapir på, gør det samme med en anden
5.       Tænd ovnen 120 grader og bag dem i ca. ½ time afhængig af din ovn.
6.       Tag dem ud og hvis du kan tage dem af uden de hænger fast så er de færdige, lad dem køle og så kan du spise dem ligesom kyssekager.


Tip: du kan bruge mange andre smage som vaniljepulver eller hvad du lige synes smager godt. 

(Billede kommer senere)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar