lørdag den 5. marts 2016

Sådan afrimer du din fryser

Sådan afrimer du din fryser
Det er ikke svært eller tager lang tid at afrime en fryser, faktisk bruger du bare mere i strøm hvis du ikke afrimer den. Her kommer nogle trin som kan hjælpe dig igennem det:

Dette tager 30-60 min at klare. 

1.       Tøm og Sluk
a.       Det er en god idé at slukke fryseren når du afrimer den, så den ikke står og bruger strøm, her tager du alle de vare du har i den og smider i en køletaske eller udenfor mens det er koldt.

2.       Fjern isen
a.       Ved hjælp af en ske, kan man nemt fjerne isen inden i fryseren, her skraber man alt det is man kan få af og putter ned i en skål så det ikke løber over kanten på fryseren.

3.       Brug varmt vand i en skål.
a.       Tag noget varmt vand og kom det i en skål og sæt det ind i fryseren, så løsner det isen og læg nogle håndklæder ud på gulvet foran så vandet ikke løber over fryseren. Brug aldrig skarpe genstande eller elektriske genstande til at løsne isen. afhængig af hvor meget din fryser trænger til at blive afrimer, jo længere tid skal skålen stå der, men lad den stå i ca. 15-20 min. 

4.       Skrab resten af isen
a.        Tag resten af isen og prøv at få alt vandet fra bunden væk med håndklæder eller klude.

5.       Rengør fryseren

a.       Tør fryseren af med en klud og en spand vand med sæbe, her tørre man alle overflader af og efter tørrere med en ren klud eller viskestykke og så er fryseren god som ny. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar